Energy Coating

Energy Coating

Home »  Energy Coating

Energy Coating

Energy Coating richt zich op het ecologisch verantwoord en langdurig beschermen van complexe constructies tegen van buiten komende invloeden. Wij zijn gespecialiseerd in het zowel onder- als bovenwater aanbrengen van anti corrosie coating. De coating wordt aangebracht op complexe metalen of betonnen constructies. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn onze speerpunten.

De combinatie van deskundige medewerkers, onze revolutionaire producten en de meest moderne apparatuur zorgt ervoor dat Energy Coating zowel on- als offshore een kwalitatief hoogwaardige conservering tegen corrosievorming levert.

Om snel en adequaat projectmatig in te springen op de wensen van onze relaties hebben wij een eigen machinepark tot onze beschikking en werken wij met deskundige en gediplomeerde professionals. Wij kunnen hiermee onze projecten zowel on- als offshore voor u uitvoeren

Tevens kunnen machines van ons worden gekocht of gehuurd. Het opleiden van de mensen die de applicatie zullen gaan uitvoeren wordt op onze locatie te Amsterdam uitgevoerd of indien gewenst op de locatie van onze opdrachtgever.

Naast het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid, werken wij met revolutionaire milieuvriendelijke producten en zijn weersomstandigheden niet langer een beperkende factor. Energy Coating kan hierdoor on- en offshore flexibel inspringen op uw vraag en geplande onderhoudswerkzaamheden.

Wij zijn u graag van dienst!

Energy Coating